Корзина
+3 8 (097) 972 99 99

Що вдягнути нареченій на весілля?

Що вдягнути нареченій на весілля?

Нові тенденції весільної моди відомі: всі відомі дизайнери завершили покази своїх колекцій. Тому нареченим, які планують свято цього року, неодмінно потрібно вивчити нові віяння в дизайні весільного вбрання, які представлені в нашому весільному салоні, адже весільна сукня – саме те, від чого відштовхуються організатори весілля, обираючи стиль, колір та місце проведення найважливішої події.

СУКНЯ НАРЕЧЕНОЇ, ЯКА ВОНА?

У багатьох колекціях вбрання дивують своїм кольором. Якщо весільні сукні минулих сезонів зачаровували ніжними відтінками кремового: кольором слонової кістки, айворі, то цього року наречені можуть вибрати і світло-рожеве, і бірюзове, синє, і навіть м'ятне вбрання. Але все ж білий, як і завжди, заслужив найбільшу увагу діячів моди, адже саме біла сукня традиційно асоціюється з початком подружнього життя.

ЩО В МОДІ?

Досі популярна тенденція покривати руки. Рукави мереживні, тюльові, прозорі, квіткові, з намистинами, з різним драпіруванням або цільнокроєні – на будь-який смак, але обов'язково довгі, що привертають увагу. А милим дівчатам, які не хочуть весільну сукню з рукавами, але бажають не відставати від моди, запропоновано альтернативу: романтично драпіроване плече, псевдо рукав із пір'я або ниток бісеру. Найчастіше блищить на плечах модних наречених мереживо.

Мабуть, воно завжди було у фаворі у дизайнерів, але саме зараз ажурне переплетення ниток досягає піку популярності. Виріз човником і прикрашання камінням і стразами все частіше радують око своєю пишністю.

Спідниці суконь стають менш пишними: тканина струменить, летить, надаючи елегантності нареченій і додаючи стрункості і грації. Для сучасних наречених діячі моди знайшли спосіб бути на висоті і не відмовлятися від традицій: короткі білі сукні або вбрання з шлейфом, що відстібається (трансформери). Серед новинок і подвійні спідниці, одна з яких знімається, залишаючи свободу рухів в маленькій милій сукні. Це дуже зручно, коли свято передбачається скромним, серед найдорожчих гостей.

Інші дизайнери пропонують пишні об'ємні спідниці на весільному вбранні, масивний декор та прикраси. Також у моді банти – великі та маленькі, найчастіше як елемент поясу.

КОЛЬОРОВІ РІШЕННЯ

Золото, срібло, шампанське, відтінки блакитного – все це, новомодні "Кольорові весільні сукні". Дуже чудово виглядає витончене біле мереживо на кольоровій основі, що дозволяє поєднувати класичний білий зі свіжим та модним відтінком.

ЩО ВИБРАТИ?

Серед такого розмаїття весільного вбрання дуже складно вибрати наймоднішу, найошатнішу, найнеповторнішу сукню. Що вибрати? Те, що подобається нареченій! Кожна дівчина знає те, що хоче, адже вона мріяла про це з дитинства. Втілення мрії в незвичайному весіллі – ось що робить наречену чарівною, квітучою і по-справжньому модною.

Комментарии

Пока нет комментариев


Оставить комментарий

Добавить отзыв



captcha