Корзина
+3 8 (097) 972 99 99

Яким повинен бути весільний костюм нареченого?

Яким повинен бути весільний костюм нареченого?

Підбір весільного вбрання не менш значущий захід як для нареченої, так і для нареченого. Адже дуже важливо щоб пара виглядала гарно та гармонійно на церемонії.

При виборі костюма необхідно враховувати статуру чоловіка, її властивості. Зовсім необов'язково вести нареченого на примірку весільної сукні. Досить сходити разом з ним на підбір і примірку його святкового костюма. 

В ході сучасних тенденцій стандартний класичний костюм користується все меншою популярністю. У моду дедалі більше входять костюми яскравих кольорів. Переваги канонічному стилю надають більш педантичні особистості.

Багато дизайнерів стверджують, що в моду починають входити поєднання темного та світлого в костюмі. Дуже елегантно і гармонійно виглядатиме темний низ і світлий верх. Чорний приховує всі недоліки, а світлий відтінок підкреслює переваги фігури у чоловіка.

Як вже з'ясувалося, до звичайної білої сукні нареченої найбільше личать костюми  чорного та сталевого кольорів.

Такий улюблений всіма рожевий колір весільної сукні, або будь-які інші кольорові варіанти вінчального вбрання теплих відтінків, добре поєднуватимуться з костюмом темно-синього або кремового кольору, сірих відтінків кольорової гами.

Іноді, при виборі кольорової гами костюмів, право першого вибору можна надати чоловікові та спираючись на його думку підібрати, надалі вбрання для нареченої.

Сучасний чоловічий весільний костюм має велике розмаїття фасонів. Не потрібно думати, що якщо це чоловічий костюм, то це обов'язково двійка чи трійка стандартного кольору.

Якщо чоловік має струнку фігуру, то йому може підійти фрак у поєднанні зі світлою сорочкою, доповненою краваткою-метеликом або елегантною шийною хустинкою.

Головною порадою, при виборі костюма для нареченого залишається те, що на примірку та вибір моделі краще вирушати з мамою чи нареченою. Жінка завжди може точно підібрати та порадити правильний варіант. Слід також враховувати і те, що в костюмі належить провести весь день і вечір, тому він повинен бути зручним і вільно сидіти на тілі, не сковуючи рухів.

Комментарии

Пока нет комментариев


Оставить комментарий

Добавить отзыв



captcha