Корзина
+3 8 (097) 972 99 99

ТОП 7 - Підготовка до весілля: як не забути про важливе? (Частина 2)

ТОП 7 - Підготовка до весілля: як не забути про важливе? (Частина 2)

У попередній статті, у перших 3-х пунктах із заявленого ТОП-7 ми вам вже розказали, як правильно скласти список запрошених, щоб нікого не образити, коли і як треба починати пошуки ресторану, а також на що звернути увагу при виборі ведучого вашого весілля . Детальніше читайте у попередній статті…

4. Крім тамади, необхідно подумати про весільний фотоальбом і відеофільм про ваше одруження. З підбором фотографа та оператора теж допоможе весільне агентство. Залежно від весільного бюджету можливі кілька варіантів фільмів:
- можна зняти репортажний матеріал – звичайна зйомка однією камерою;
- Весільний фільм. Матеріал для цього фільму знімається на кілька камер і монтується за сценарієм, спеціально написаним для вашого весілля. А професійний фотограф завжди буде напоготові і зніме найцікавіші кадри.

5. Потрібно підготувати та надіслати запрошення на весілля вашим гостям. Найоптимальніший варіант – це запрошення, надіслані за місяць до урочистостей. Необхідно брати до уваги, що гості повинні підготуватися до весілля: купити подарунок, вирішити робочі моменти, можливо, деякі домашні проблеми. Замовте відповідний для цього транспорт залежно від того, скільки гостей буде на весіллі.

6. Важливим етапом у підготовці до весілля є купівля весільної сукні для нареченої та святкового вбрання для нареченого. Вибір сукні для нареченої дуже кропітка задача, а головне, нервовий процес. Найчастіше, втомившись і знесилившись від подорожей весільними салонами, наречена купує будь-яку сукню і шкодує про це все життя. При виборі сукні зверніться до стиліста або скористайтеся порадою людини, смаку якої ви довіряєте. Але, як показує практика, найкраще попросити допомоги у друга-чоловіка, адже недарма найвідоміші модельєри – чоловіки.

7. Головне, необхідно не забути купити кільця та покласти їх у надійне місце, а краще віддати довіреній людині, яка відповідатиме за них.

Плануючи весілля, заведіть блокнот, де детально опишіть план проведення весілля, запишіть туди всілякі зауваження і всі необхідні вам номери телефонів і координати весільних агентств.
Подібний блокнот буде вам надійним помічником у підготовці до весілля, і ви будь-якої миті зможете перевірити, чи нічого не забуто, і переконатися, що все замовлено і на вашому весіллі обов'язково будуть торт, фотограф і тамада.

Комментарии

Пока нет комментариев


Оставить комментарий

Добавить отзыв



captcha